Suport Tehnic – GARANTIA CIOCANULUI HIDRAULIC PRODUS DE ARROWHEAD ROCKDRILL CO.LTD

GARANTIA DE BAZA

GARANTIA CIOCANELOR HIDRAULICE TORPEDO TNA
1. Garantia limitata
TORPEDO TNA INC.,LTD(“pentru referinta: TORPEDO”) garanteaza ca fiecare ciocan hidraulic nou fabricat de Torpedo (nume marca: TP Hydraulic Breaker) nu prezinta defecte de fabricatie datorate manoperei sau materialelor componente pentru o perioada de un an de la data livrarii.
Piesele ce intra sub incidenta garantiei sunt urmatoarele:
Garantia de un an calendaristic acopera urmatoarele piese:

Item

Item

Cilindru Corp garnituri
Piston Distribuitor hidraulic (incluzand corp distribuitor, pistonas, supapa si capac)
Corpul inferior
Corpul superior

* Toate piesele de mai sus au propriile serii de fabricatie marcate pe corpul lor. Celelalte parti componente sunt considerate consumabile si au garantie pentru o perioada de 3 luni.

2. Conditii de garantie
In cazul in care, in perioada de garantie, este constatat un defect de fabricatie la un ciocan hidraulic Torpedo, la inspectarea de catre specialistii Torpedo sau ai firmei distribuitoare, Torpedo, va fi liber sa aleaga intre a repara sau a inlocui gratuit piesele defecte.

3. Excluderi de la garantie
Urmatoarele cazuri nu sunt acoperite de garantia limitata:

1) Uzuri normale ale ciocanului hidraulic si a partilor componente;

(2) Nefunctionare, defectare sau functionare defectuoasa datorate:
a) Suprasolicitarii, instalarii necorespunzatoare, utilizarii necorespunzatoare in concordanta cu manualul Torpedo pentru ciocane hidraulice;
b) Orice reparatie necorespunzatoare, deteriorarii sau reglarii necorespunzatoare effectuate asupra ciocanului hidraulic Torpedo si a partilor componente;
c) Utilizarea unor piese de schimb, unelte sau fluide neautorizate;
d) Corodarea sau protejarea necorespunzatoare impotriva conditiilor de mediu agresive;
e) Defectarea sau functionarea necorespunzatoare a utilajului purtator pe care ciocanul hidraulic Torpedo a fost instalat;

(3) Costuri cauzate de transport sau deplasare pentru interventie;

(4) Pierderi de timp in productie sau alte inconveniente, incidente sau deteriorari in consecinta.

4. Obligatiile clientului: Pentru a beneficia de garantia limitata a ciocanului hidraulic Torpedo, proprietarul acestuia trebuie sa:
(1)Completeze si semneze Formularul de solicitare a garantiei ce este disponibil la orice distribuitor autorizat;
(2)Sa o trimita obligatoriu in termen de maxim 14 zile de la data descoperirii defectului, prezentand dovezi evidente (deasemenea si fotografii). Dupe primirea reclamatiei Torpedo va furniza piesele ce trebuiesc inlocuite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care ulterior se dovedeste ca defectiunea nu este datorata producatorului, clientul va suporta toate costurile reparatiei.

5. Punct final
(1) Aceasta Garantie limitata este singura garantie furnizata cu privire la contractul Torpedo si înlocuieşte toate sau orice alte garantii. Reprezentantul sau distribuitorul Torpedo are autoritatea de a face orice reprezentare, promisiune sau acord cu privire la Torpedo cu excepţia celor afirmate aici.
(2) ACEASTĂ GARANŢIE INLOCUIESTE TOATE CELELALTE GARANŢII DE TORPEDO, INCLUZAND ORICE GARANTIE DE VANDABILITATE SAU DE POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT TIP DE UTILIZARE.

Acest certificate de garantie este acordat pentru ciocanul hidraulic Torpedo