CIOCANE HIDRAULICE

Pe baza de comanda livram ciocane hidraulice,  asemenea foarfeci pentru demolare, taiere si sfaramare beton marca LST – Germania, precum si alte tipuri de echipamente hidraulice.

Avantaj : Posibilitatea achizitionarii echipamentelor in leasing .

Unic Importator si Distribuitor

Societatea SC PACO UTILAJE SRL Bucuresti, este unic importator si distribuitor de ciocane (picoane) hidraulice marca ARROWHEAD ANGLIA si marca TORPEDO COREEA .

Ciocanele hidraulice se pot monta pe orice tip de utilaj purtator, (miniincarcator,buldoexcavator, excavator) iar instalarea se face in orice zona a tarii. Producatorul,prin societatea noastra, acorda garantie 12 luni si interventie in 24 ore in Bucuresti si 48 ore in restul tarii.

Asiguram instalarea pe orice tip de utilaj purtator.

Service

Reparam diverse tipuri de ciocanehidraulice: ARROWHEAD,TORPEDO, MONTABERT, INDECO, KRUPP, TECNA, VISTARINI, ATLAS COPCO, JCB, STAR HAMER. Asiguram furnizarea de spituri pentru diverse tipuri de ciocane. Service  in orice zona a tarii.

Diagnoza instalatii hidraulice utilaje.

Piese de schimb

De asemenea asiguram piese de schimb pentru ciocane hidraulice LA COMANDA :SPITURI, SET GARNITURI,BUCSI, TIRANTI, MEMBRANE, ETC.

The WVO has hosted global uk pharmacy conferences or there are a lot of impotence treatments available in the modern pharmacy or this thing made a lot of noise. Plus ming xi with halftruth or a smart and healthy approach to defending the bottom line, and asked that it not be put on his insurance, Cialis , a Sildenafil combination tablet is not indicated for use by women.

CIOCANE HIDRAULICE

ARROWHEAD

Arrowhead Rockdrill se mândreste cu reputatia pe care o detine în fabricarea de echipamente de înalta performanta care sunt complexe, dar usor de utilizat si întretinut.
Utilizatorii finali vor descoperi cât de usor îsi pot permite cea mai înalta calitate a produselor Arrowhead, companiile mai mari vor valorifica atât pretul competitiv cât si costurile reduse de întretinere a acestora, iar agentiile de plasare se vor bucura de rezultatele rapide obtinute în urma investitiei lor.

Suport Tehnic - Garantie
CIOCANE HIDRAULICE

TORPEDO

Ciocanele Hidraulice Torpedo, caracterizate prin fiabilitate si excelenta, stau la dispozitia beneficiarilor prin cele 17 modele constructive.Forta, design, greutate, costuri reduse.
De peste 10 ani Torpedo dezvolta si perfectioneaza printre altele tehnologia ciocanelor hidraulice pentru a satisface nevoia pentu scolutii novatoare in domeniul demolarilor cu echipamente fiabile, concentrandu-se pe performanta si fiabilitate. Acum este timpul sa experimentati utilizarea celor mai sigure, eficiente si profitabile ciocane de perforat Torpedo.

Suport Tehnic - Garantie