Transporturi turbine eoliene în România

Începând cu anul 2008, România a devenit una din țările europene ce pune accent pe producerea de Energie Verde. În vederea realizării acestor transformări s-au dezvoltat progresiv, în zonele propice, multiple parcuri de instalații eoliene.

Grupul nostru de firme a participat la transportul cu succes și în deplină siguranță a diverselor componente ale turbinelor eoliene:

  • fundații
  • secțiuni (piloni)
  • nacele
  • palete

Putem să ne mândrim că am asigurat logistica, coordonarea și însoțirea transporturilor a diverse componente în numeroasele parcuri eoliene din zona de est și sud-est a României: Peștera, Mircea Vodă, Dorobanțu, Pantelimon, Corugea, Casimcea, Baia, Mahmudia, dar și în zona greu  accesibilă a Moldovei, la Vârlezi, Vutcani, Smulți și Ghermănești.

Logistica a cuprins diverse acțiuni de verificare de traseu, simularea transporturilor, amenajarea traseului pe porțiunile greu accesibile, montarea de chingi și „aruncătoare de fire” pe componentele mai înalte și chiar toaletare de copaci, acolo unde aceștia puteau deteriora piesele.